FAQS Federats Fase 3

Nous Criteris d’activitat autoritzada en fase 3. Ordre SND/520/2020 Ministerio de Sanidad a partir del 15 de juny.

Tot Catalunya ja està en fase 3. Per tant la circulació entre regions sanitàries contigües que estiguin en fase 3 s’aplica a tot el país.

La llicència em cobreix tot i que s’allargui l’estat d’alarma?

Sí, la llicència donarà cobertura a tots els federats i federades que practiquin els esports i les activitats cobertes per la nostra pòlissa (esports FEEC ). Sortir a passejar per la ciutat no és un esport FEEC. Fer senderisme o marxa nòrdica a centres urbans sí que ho són. Exclusivament es disposarà de cobertura si la pràctica de l’esport es fa complint estrictament les normes decretades en la “Orden SND/414/2020”.

La llicència federativa de la FEEC serà l’identificador dels federats

Hi ha franges horàries?

No, els territoris que entrin o es trobion en fase 3 ja no tenen cap tipus de franges horàries. Tampoc cal respectar les franges dels majors de 70 anys.

Puc fer esport amb més gent?

Sí, es pot fer esport amb un màxim de 20 persones i sense límit de persones si són convivents. S’ha mantenir la distància mínima de 2m. i de 4m. en cas de fer curses per muntanya i de 10m si es practica BTT.

La norma s’aplica a federats i no federats. Les limitacions territorials seran dins de regions sanitàries que es trobin en fase 3 contigües.

Es podran fer entrenaments també amb grups de 20 persones.

Puc sortir del meu municipi ?

Sí, la limitació per fer esport a l’aire lliure pels federats i no federats en fase 3 serà dins de la pròpia regió sanitària de residència i en aquelles que es trobin en fase 3 contigües. . Es pot circular per qualsevol via o espai públic, inclosos espais naturals i zones verdes autoritzades, dins de la mateixa regió sanitària de residència. A més a més es podrà fer esport també a les platges seguint normes municipals establertes.

Qui pot fer esport?

Tothom que no tingui símptomes de la Covid-19. Respectant la distància sanitària. Es podrà practicar qualsevol esport de muntanya sempre dins la mateixa regió sanitària.

Puc anar a escalar?

Sí, si vas a una zona a l’aire lliure, amb un màxim de 20 persones i dins de la teva regió sanitària o regions sanitàries en fase 3 contingües, pots escalar. En rocòdroms; es podrà fer sempre que la instal.lació estigui oberta i compleixi les mesures sanitàries i dels protocols establerts. Per utilitzar els rocòdroms 50% de capacitat màxima i amb sistema de torns, si està obert aquest.

Pot obrir la meva entitat?

Sí, en fase 3 les entitats i clubs excursionistes poden estar oberts. Tenen limitat la seva ocupació al 50% de la seva capacitat total en activitats no esportives i sempre complint la normativa sanitària.  Es poden fer servir instal·lacions de les entitats com a rocòdroms sempre que aquests compleixin tots els protocols establerts i seguint les pautes marcades des de la SGEAF. Es farà mitjançant sistema de torns si és equipació esportiva.

Podem fer senderisme en grup?

Sí, en grups de màxim de 20 persones mantenint distància de seguretat d’entre 2m a 4m i il·limitat si són convivents, es pot fer senderisme en grup. Les activitats de natura amb guia poden ser de fins a 20 persones. Dins la regió sanitària o regions sanitàries en fase 3 contigües.

Puc anar a un refugi de muntanya?

Sí, els refugis de muntanya han començat a obrir els caps de setmana amb servei de restauració. Puc anar a aquells refugis que estiguin dins la meva regió sanitària o regions sanitàries en fase 3 contigües. Podeu consultar quins refugis són oberts a www.feec.cat i fer reserves.

Puc agafar un vehicle per desplaçar-me?

Sí, els desplaçaments amb vehicle per fer esport estan autoritzats dins la regió sanitària i dins de regions sanitàries en fase 3 i que siguin contigües.

Més info a:

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.