Skip to content

agost, 2024

14agost(agost 14)9:00 am15(agost 15)10:00 pmMés amunt dels dos mil: Mont-roig (2.840 m) - 2 dies

Més

Detalls de l'Activitat

ATENCIÓ: abans d’apuntar-vos cal llegir la FITXA TÈCNICA. El dia de la sortida o a l’inscripció al local, l’haureu de signar conforme l’heu llegida.

VISITA-INSPECCIÓ REFUGI MONT-ROIG “Enric Pujol” I ASCENSIÓ AL CIM DEL MONT-ROIG (2.860 m) – 2 dies

Aquesta sortida té un contingut doble. Per un costat realitzar la visita/inspecció anual del Refugi d’emergència Mont-roig “Enric Pujol” situat a 2.287 m amb una capacitat de 9 persones, del cual l’Agrupació-científico-Excursionista de Mataró és l’entitat que apadrina aquest refugi.

El refugis d’emergència són equipaments destinats a cobrir situacions imprevistes a la muntanya on els excursionistes necessitin aixopluc per causes meteorològiques o problemes físics.

Aprofitant el viatge de visita al refugi, el segon dia farem l’ascenció al pic del Mont-Roig (2.860 m) i el pic de la Tartera (2.840 m)

Hi ha grimpades i desgrimpades en diversos trams.

Serà necessari dur material per fer bivac o portar tenda per dormir, donat el cas que trobessim el refugi ple de gent. Tot i què és refugi d’emergència, no hi hauria d’haver-hi gent pernoctant de per si, si no fos pel mal temps.

 Distància:  17,5 km (4,5 km primer dia)    Desnivell de pujada: 1.318 m  (600 m primer dia)      Desnivell de baixada: 1.318 m

Altitud mínima: 1.664 m       Altitud màxima: 2.860 m

Dificultat: Difícil

Durada: 1 h primer dia + 7 hores segon dia

Punts de Pas:

Quanca, bosc de Causes, cabana del fangasal, refugi Mont-Roig “Enric pujol”, collada de Mont-roig, pic de la Tartera, Pic del Mont-Roig, collada de Mont-Roig, refugi Mont-Roig “Enric pujol”, quanca

Lloc i hora de trobada: a les 09:00 al Clos Arqueològic del Pla d’en Boet (Mataró).

 

Per participar en aquestes sortides, cal llegir-se prèviament la fitxa de l’activitat (prem aquí per veure-la i/o descarregar-la)  i cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 7€; No socis federats 7€; No socis no federats 17€. Inscripcions al local de l’entitat, al correu electrònic info@agrupe.cat, o bé per telèfon al 937 550 837

Responsable: Jordi Jover

Hora

14 (Dimecres) 9:00 am - 15 (Divendres) 10:00 pm

Organitzada/ Guiada per

Jordi Jover

Back to top
X