Reobrim el local!

Tornem!

👏

Estem molt contents de poder-vos dir que, amb l’entrada a la FASE 1 i a partir del 26 de maig, podem obrir secretaria per a fer gestions i també el rocòdrom per a socis.

Això sí, amb totes les mesures de seguretat: totes les gestions que es puguin fer telemàticament serà millor mantenir-les així, al local només hi podrà haver dues persones i respectant els 2m de distància de seguretat recomenats, serà obligatori l’ús de mascareta i desinfectar-se les mans a l’entrar (tindreu un gel hidroalcohòlic a la vostra disposició). Per l’ús del rocòdrom, s’haurà de demanar cita prèvia (ja sigui per correu o per telèfon, dins l’horari de secretaria) ja que la llei només permet que hi hagi dues persones utilitzant-lo i serà imprescindible desinfectar-se les mans abans. 

Pel que fa a les activitats de l’entitat, a hores d’ara no podem garantir que siguin segures, així que romandran cancel·lades. També queda tancat l’espai de baix (a excepció del rocòdrom). De seguida que tinguem notícies us ho farem saber!

L’horari de secretaria serà el de sempre: de dilluns a divendres de 19h a 21h.

Moltes gràcies per la comprensió, i ens veiem aviat!

Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.