Skip to content

octubre, 2024

24octubre7:00 pm8:00 pmPRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "UNA VIDA A LES MUNTANYES" d'Abraham Orriolsper Abraham Orriols

Més

Detalls de l'Activitat

Presentació del llibre “Una vida a les muntanyes” d’Abraham Orriols a la sala d’actes de l’entitat, el dijous 24 d’octubre a les 19:00.

A Bruguera, un petit poble al peu del Taga, hi viu la pastor més vella de Catalunya. Amb quasi cent anys d’ofici, determinació i resiliència, la Marina Vilalta segueix exercint un ofici que estima però que té un futur incert. Un ofici sacrificat que requereix dedicació i paciència i que està íntimament lligat a la terra. El llibre és una crida a preservar el coneixement i les tradicions de les muntanyes.

La història de la Marina, que cobreix un segle, ens permet mirar a la muntanya amb tota la seva immensitat i conèixer els que la treballen, els que s’hi han amagat o escapat i els animals que hi viuen salvatges. Ens presenta la força de la natura sobre l’home i com aquest, amb els anys, ha après a entendre-la, preveure-la i i conviure-hi. La història de la Marina ens amplia la mirada sobre el món rural i la saviesa popular del nostre país.

 

Abraham Orriols (Berga, Berguedà, 1996) és un periodista català.

Treballa als Serveis Informatius de TV3, on ha passat per les delegacions de Lleida i Girona, Els Matins i la secció de Societat- Territori, com a ENG. Prèviament, va exercir de reporter a Betevé. Ha col·laborat en altres mitjans, com Catalunya Ràdio, iCat, Televisió del Berguedà, la Xarxa de Comunicació Local, la revista Mirall i La Mañana. Paral·lelament, estudia el Màster en Anàlisi Política a la Universitat Oberta de Catalunya i és membre de la Junta de Govern del Col·legi de Periodistes.

 

 

Hora

(Dijous) 7:00 pm - 8:00 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X