Skip to content

setembre, 2023

28setembre7:00 pm8:30 pmPRESENTACIÓ DEL LLIBRE "PIRINEOS. MÁS ALLÁ DE LAS MONTAÑAS" DE KRIS UBACH

Més

Detalls de l'Activitat

Presentació del llibre “Pirineos. Más allá de las montañas” de Kris Ubach a la sala d’actes de l’Agrupe el dijous 28 de setembre a les 19:00.

Kris Ubach, l’autora del llibre “PIRINEOS. MAS ALLÁ DE LAS MONTAÑAS” ens el presentarà en persona. Parlarà del seu redescobriment dels Pirineus en multituds de vessants, perquè aquestes muntanyes a part de ser frontera, de la naturalesa i activitats que si desenvolupen com ara el senderisme, també té la seva història i vivències de persones que hi han conviscut al llarg del temps.

El llibre ens convida a un viatge per a descobrir la magnitud dels Pirineus: grans pics i valls, rius cabalosos i llogarets encantadors. Un recorregut fascinant i transversal des d’Irun fins al Cap de Creus en el qual, a més dels paisatges idíl·lics d’aquestes muntanyes, coneixerem espies i nazis, muntanyenques llegendàries, proscrits, pastors transhumants o monges de clausura… En definitiva, personatges amb unes històries captivadores i llegendes ocultes de l’ànima pirinenca.

La Kris Ubach és fotoperiodista i escriptora mataronina especialitzada en la temàtica de viatges, turisme i sostenibilitat. Acumula amplis i variats recorreguts viatjant a través de les cultures i realitats socials d’arreu del món. És col·laboradora de les revistes National Geographic Viajes, Viajar i CNTraveler.

Hora

(Dijous) 7:00 pm - 8:30 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X