Skip to content

abril, 2024

16abril7:00 pm8:00 pmPRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "LES GRANS TRAVESSES DE CATALUNYA" de Jaume Bonaventura i Carles Claracó

Més

Detalls de l'Activitat

Presentació del llibre “LES GRANS TRAVESSES DE CATALUNYA VOL.1 i 2” de Jaume Bonaventura i Carles Claracó a la sala d’actes de l’entitat, el dimarts 16 d’abril a les 19:00.

Repartida en dos volums, aquesta guia ofereix als senderistes la descripció detallada i per etapes de les 10 grans travesses de Catalunya, amb mapes, perfils i tracks, recomanacions sobre la senyalització, el transport i l allotjament, i tota la informació tècnica necessària per fer-les amb seguretat.

El primer volum està dedicat a l’alta muntanya pirinenca: els itineraris descrits discorren pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, per la Val d’Aran i l’Arieja, pel Cadí-Moixeró, pel massís del Pedraforca i pels camins romeus de la vall de Núria.

Al segon volum, prenen protagonisme les rutes històriques i, rememorant els càtars, travessarem Catalunya i el Pirineu per endinsar-nos a l’Occitània, visitarem els tres grans monestirs cistercencs de Catalunya, i, ja encarats cap al sud, recorrerem les muntanyes de Prades, el Montsant i el massís del Port. Bona travessa!

Hora

(Dimarts) 7:00 pm - 8:00 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X