Skip to content

maig, 2024

16maig7:00 pm8:30 pmPRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "GEOGRAFIA DE L'OBLIT" d'Eduard Niubó

Més

Detalls de l'Activitat

‘Presentació del llibre “GEOGRAFIA DE L’OBLIT” d‘Eduard Niubó a la sala d’actes de l’Agrupe, el dijous 16 de maig a les 19:00.

La història dels descobriments geogràfics és plena d’exploradors que amb prou feines coneixem, però que ens han canviat la imatge del món. Molts d’aquests exploradors, tot i les aventures sorprenents que van viure, sovint queden oblidats sota el relat dels conqueridors que els han seguit, o a l’ombra dels seus líders. Però des dels mapes més antics de la prehistòria fins a les últimes troballes d’expedicions perdudes, la descoberta del món és plena de nàufrags, mariners, fugitius… tot de gent modesta que calia rescatar abans no acabin ofegats sota la marea de la història oficial. Fugint dels tòpics establerts, Geografia de l’oblit ens endinsa en el camí dels pioners que han obert la porta al coneixement del món.

Un llibre apassionant sobre les limitacions de la capacitat humana, la curiositat, els reptes, l’ànsia de descoberta, el desig que mou les persones a anar més enllà. Els protagonistes de Geografia de l’oblit travessen sovint la línia vermella que separa la vida de la mort. Als límits del món, hi ha gent que se la juga a tot o res. Una història que algú havia d’escriure i que no podran deixar de llegir.

 

L’Eduard Niubó, és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona i professor de llengua i literatura a secundària des de fa més de vint anys. La seva curiositat l’ha portat a viatjar arreu del món procurant entendre sempre el viatge com a sinònim de camí, d’inquietud per anar més enllà. Atret pels llocs remots i per la seva història, a poc a poc va anar descobrint, sorprès, que aquest llibre que teniu a les mans no hi era encara i, cansat d’esperar-lo, finalment es va decidir a escriure’l ell.

Hora

(Dijous) 7:00 pm - 8:30 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X