Skip to content

agost, 2023

19agost6:00 am10:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Tuc de Mauberne (2.880 m)100 cims de la FEEC

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta: Mont Perdut (3.355 m)

Sortida Mataró: 06.00

Arribada Mataró: 23.00

Temps ruta: 6-8 hores (segons grup, condicions I ruta final)

Distància: 12 km

Desnivell +1.100 m

Dificultat tècnica: Moderat

Dificultat física (en cas de neu) Moderat+

Material que cal dur: menjar, molta beguda, crema solar, roba adequada per baixes temperatures i/o pluja, bastons, frontal de llum i roba de recanvi viatge tornada.

Hora i punt de Trobada: 6h del matí al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró)

Desplaçaments: en cotxes particulars, benzina a compartir.

ANTENCIÓ: l’últim dijous abans la sortida, el responsable de la sortida informarà del material que cal dur, segons condicions de la neu i la meteorologia.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37. Despeses d’allotjament i desplaçament no incloses.

Responsable: Jordi Jover

Ruta

El punt de sortida s’arriba amb 4×4. Depen de la disponibilitat de vehicles es podria optar per una altre ruta. Sortim de la vella Cabanha dels Calhaus que surt de Babergue. Passat el salt d’aigua o cua de cavall, anem uns metres per una pìsta i de seguida a la dreta per pala herbosa directa que puja al coll i troba el gr molt abans ara anem seguint les marques blanques i vermelles del gr però fem alguna drecera molt fàcil i evident per pales herboses fins arribar el estany de Montoliu on el vorejem per esquerra ara seguint marques de color groc fins un coll als peus de la muntanya revoltem la gran mola rocosa on per un corriol amb pedres arriben a una pala de terreny pedregós, força desfet i relliscós. Els darrers metres és molt abrupte. Desfem el camí fins sobre el collet superior del estany i ara anem al pic des Crabes. Arribats al cim, retornem uns metres fins la cresta per on hem pujat, però ja no anem cap el coll si no que ens enfilem directes al estany.

Ara només ens queda desfer el cami, fins el punt on em fet drecera i fins el GR, fent la llarguíssima pista de Mines de Liat per mitja carena i despres baixa per la pista ampla fins el parking cabana.

Hora

(Dissabte) 6:00 am - 10:00 pm

Back to top
X