Skip to content

desembre, 2023

23desembre4:00 pm12:00 pm(postposat per falta de neu) MÉS AMUNT DELS 2MIL: Sortida nocturna de raquetes de neu a UlldeterRuta nocturna per Ulldeter

Més

Detalls de l'Activitat

-POSTPOSADA PEL GENER O FEBRER. QUAN HI HAGI NEU 🙁

Ruta: Sortida nocturna de raquetes de neu a Ulldeter, amb lluna plena.

Sortida hivernal i nocturna amb raquetes i lluna plena (86%) des de l’aparcament P4 de Vallter 2000. Pujarem fins a Marmotes per entre les pistes de Vallter 2000.

L’objectiu es gaudir de la caminada nocturna i de les vistes de l’olla d’Ull de Ter sota la llum de lluna.

Dificultat física: Moderat+

Distància: entre 6 i 7 kilòmetres

Desnivell: 450m

Durada de l’activitat amb raquetes: 3-4 hores, en funció del ritme del grup (veure NOTA 3) . Retorn a Mataró en cotxe un cop finalitzada l’activitat.

Hora i punt de trobada: 15:30 al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró)

Desplaçaments: en cotxes particulars, benzina a compartir

Material que cal dur: menjar, beguda, raquetes de neu, bastons, roba adequada per baixes temperatures i/o pluja/neu, paraneus, guants, barret, buff, ulleres boira (normals o millor d’esquiar), frontal de llum (amb piles de recanvi – tot el recorregut és nocturn!!)

Material aconsellable/opcional: grampons, piolet, mitjons i roba de recanvi pel viatge tornada.

 

NOTA 1: Es una sortida nocturna, pel que la roba d’abric és MOLT IMPORTANT. S’ha de procurar tenir el menor contacte possible amb l’aire (mans, cara, coll, cap, etc.)

NOTA 2: Es requereix experiència prèvia en l’ús de raquetes de muntanya i neu dura/molt dura.

NOTA 3: Si un dies abans ja som un grup prou nombrós, s’intentarà fer reserva per sopar a Marmotes (tanquen al tancar les pistes). En cas contrari, es menjarà el que cada un porti.

ATENCIÓ: l’últim dijous abans la sortida, el responsable de la sortida informarà del material que cal dur, segons condicions de la neu i la meteorologia.

 

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37. Despeses d’allotjament o desplaçament no incloses.

Responsable: Ferran Monnà

Hora

(Dissabte) 4:00 pm - 12:00 pm

Lloc

Vallter

Organitzada/ Guiada per

Ferran Monnà

Back to top
X