Skip to content

octubre, 2020

17octubre(octubre 17)8:00 am18(octubre 18)6:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Pic de Posets (3.375 m) - Activitat suspesa!ACTIVITAT SUSPESA!

Més

Detalls de l'Activitat

Activitat suspesa!

Ascensió al pic Posets (o Tuca de Llardana) per la seva ruta més habitual.

El cim del Posets és el segon cim més alt de la serralada pirinenca, després de l’Aneto. Aquest és un cim molt freqüentat, amb unes vistes meravelloses gràcies al fet que és la més aïllada de les grans muntanyes pirinenques. L’envolten: el Gran Bachimala, el Gourgs Blancs i el Perdiguero (al N), i l’Aneto i la Maladeta (per l’E). El massís del Posets es troba al nord de la província d’Osca (Aragó) entre les valls d’Estós, de Chistau i d’Eriste, a dins del Parc Natural de Posets-Maladeta. La seva alçada i la seva situació privilegiada fan que sigui una muntanya fàcil d’identificar per la seva silueta trapezoïdal.

: Pic Posets o Tuca de Llardana (3.375m)

: Dos dies, 16 km.

: des del pàrquing del pont d’Espigantosa fins al refugi Ángel Orús.

: des del refugi fins al coll de la Dent de Llardana i des d’aquest coll fins al cim del Posets. Descens fins al refugi i fins al pàrquing d’Espigantosa.

:
: +600m  ( 3’5 km )
: +1.275m/-1.875m ( 12’5 km )

: Alta (F). Pujada llarga i prolongada. Hi ha neu durant gran part de l’any a la canal Fonda. Gran desnivell de baixada. Possibilitat  d’ús de grampons.

Hora i lloc de sortida: 8 del matí de dissabte 3 d’octubre al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró).

Material obligatori a portar: botes de muntanya, roba d’abric, polar, paravents, guants, paraneus, bastons, grampons, crema solar, ulleres de sol, sac de dormir i sabatilles.

Cal dur el dinar de dissabte i diumenge.

Mitja pensió al refugi Ángel Orús. Preu: 32,50€.  Cal dur sac de dormir i sabatilles pel refugi. Paga i senyal de 12€ a l’hora de fer la inscripció.

Per a la realització d’aquest tipus de sortides cal bona condició física, material adequat i disposar de la llicència FEEC (C1).  En el cas que no es disposi de llicència, l’entitat s’encarrega de tramitar una assegurança temporal.

Preus: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

PLACES LIMITADES a 20 persones. Data límit: 24 de setembre.

Hora

17 (Dissabte) 8:00 am - 18 (Diumenge) 6:00 pm

Organitzada/ Guiada per

Robert Villà

Back to top
X