Skip to content

abril, 2022

30abril6:00 am6:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Perafita (2.752 m)Ascensiò a aquest 100 cims de la Cerdanya

Més

Detalls de l'Activitat

Dissabte 30 d’abril

Sortida al Perafita (2.752 m) 100 cims de la FEEC

Distància: 18 Km

Ruta: Circular

Desnivell Positiu: 634m

Sortida des de l’estació d’esquí d’Aransa

Dificultat tècnica: opció 1- fàcil

Opció 2- Moderat

Cal portar: raquetes, un piolet i grampons

Hora i punt de trobada: 6.00 del matí al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró).

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 6€; No socis no federats 11€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Responsable: Joaquim Alabarce

Sortirem des de l’estació d’Aransa, on a més, hi ha una zona de lleure ben equipada, per seguir un tram del GR-11.10 fins al collet de Sant Vicenç, passant durant el trajecte, pel Planell Gran, on hi ha un parell de bonics salts d’aigua, els estanys de la Pera (gran i petit) i el refugi dels estanys de la Pera
pujarem fins al cim del Perafita o tossal de la Truita, on gaudirem d’esplèndides vistes sobre les valls, muntanyes i alguns estanys d’Andorra, a més de poder contemplar, entre d’altres, el Tossal Bovinar, la Tossa Plana de Lles, la Tosseta de Vallcivera, i els llunyans cims de l’Aneto i la Pica d’Estat, i pel sud, la serra del Cadí i Moixeró.

La baixada, hi ha dues opcions , una és anant cap al coll de Claror, (s’ha de passar un parell de trams delicats, per entre les pedres) i arribats al coll, en lloc de pujar al cim del Monturull o Torre dels Soldats, baixar per la tartera fins a la bassa de Claror. Des d’aquest punt, anar a trobar, prop dels estanys de la Pera, el camí de pujada, per encarar la baixada cap al punt de sortida. I la segona resseguir la cresta que ens portaría al Monturull.

 

 

Hora

(Dissabte) 6:00 am - 6:00 pm

Back to top
X