Skip to content

juny, 2023

17juny6:00 am10:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Montsent de Pallars (2.826 m)Pallars Jussà

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta: Circular al Montsent de Pallars (Pallars Jussà)

Sortida Mataró: 06.00

Arribada Mataró: 23.00

Temps ruta: 6-7 hores (segons grup i condicions)

Distància: 16 km

Desnivell: +1.050 m

Dificultat tècnica: Moderada

Dificultat física (en cas de neu) Difícil

Material que cal dur: grampons, un piolet, polaines, guants, barret, ulleres sol (opcional), mitjons de recanvi, roba adequada per baixes temperatures, bastons, i frontal.

Hora i punt de Trobada: 6h del matí al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró)

Desplaçaments: en cotxes particulars, benzina a compartir.

ANTENCIÓ: l’últim dijous abans la sortida, el responsable de la sortida informarà del material que cal dur, segons condicions de la neu i la meteorologia.

IMPORTANT: En les sortides hivernals cal tenir una bona condició física.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37. Despeses d’allotjament i desplaçament no incloses.

Responsable: Jordi Jover

Ruta molt bonica i força asequible sortint des dels Colladons (prop de la Collada del Triador) en la que remuntarem costeruda Serra de Rei fins assolir el panoràmic cim del Montsent de Pallars (2883m), des d’on seguirem carenejant tot passant per la Collada d’Entremonts i flanquejant els Crestells de Montorroio fins coronar el cim del Montorroio (2862m). Continuarem carenejant una mica més fins la Collada de Coma d’Espòs i començarem una agradable davallada tot fent pas per Les Basses fins arribar a l’Estany Gento. Per tancar el cercle prendrem integrament el Camí del Carrilet, que tot passant per fins a 7 túnels excavats i travessant el vessant de la muntanya ens portarà de nou al punt d’inci.

 

Hora

(Dissabte) 6:00 am - 10:00 pm

Back to top
X