Skip to content

maig, 2023

13maig(maig 13)7:00 pm14(maig 14)10:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Comapedrosa (2.949 m)Sostre d'Andorra

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta: Ascens al Comapedrosa (Andorra)

Data límit per apuntar-se: dijous 4 de maig.

Sortida Mataró: 19.00 del dissabte 13 de maig

Pernoctació a Arinsal

Arribada Mataró: 23.00 de diumenge 14.

Temps ruta: 7-8 hores (segons grup i condicions)

Distància: 15 km

Desnivell: +1.450 m

Dificultat tècnica: Moderada

Dificultat física (en cas de neu) Moderat+

Material que cal dur: grampons, un piolet, polaines, guants, barret, ulleres sol (opcional), mitjons de recanvi, roba adequada per baixes temperatures, bastons, i frontal.

Hora i punt de Trobada: 19h de divendres al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró)

Desplaçaments: en cotxes particulars, benzina a compartir.

ANTENCIÓ: l’últim dijous abans la sortida, el responsable de la sortida informarà del material que cal dur, segons condicions de la neu i la meteorologia.

IMPORTANT: En les sortides hivernals cal tenir una bona condició física.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37. Despeses d’allotjament i desplaçament no incloses.

Responsable: Jordi Jover

Pujada al Cim més alt d’Andorra sortint des de Arinsal, on comencem uns metres per una costeruda pista per ja un cop entres en corriol, tot molt ben marcat amb els punts Grocs en tot moment. La pujada és intensa i constant, que es torna plana només quan arribem a l’alçada del Refugi de La Pleta del Comapedrosa. Encarem ja la part més pedregosos, passat l’Estany Negre ens adrecem a la dreta, per una zona ja més enrocada i vertical en què en alguns moments s’haurà d’ajudar amb les mans però en cap moment difícil. Podem encarar fer el cim del Balut o tornar cap a la sortida. La baixada es fa per un altre camí, força ben marcat, per on fem més via fins arribar un altre cop al Estany Negre, on ens retrobem amb els camí que hem pujat abans.

 

Hora

13 (Dissabte) 7:00 pm - 14 (Diumenge) 10:00 pm

Back to top
X