Skip to content

febrer, 2023

12febrer8:14 am2:00 pmMatinal: d'Arenys de Mar als tres turons (Marxeta 2022)

Més

Detalls de l'Activitat

Comencem les matinals del 2023 amb el recorregut de la Marxeta del novembre passat, que ens permetrà l’ascensió als tres Turons des d’Arenys de Mar.

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 3€; No socis no federats 8€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Responsable: Ricard Cases

Lloc de trobada: Clos arqueològic de Torre Llauder (C/ de Roma s/n) de Mataró.

Hora de trobada: 8:00 h

Recorregut aproximat 17 km, desnivell positiu 670m.

La matinal recorre el vessant marítim del Corredor per pujar als Tres Turons des de quasi arran de mar. La ruta s’inicia al Parc de Lourdes d’Arenys de Mar i segueix la riera amunt fins assolir el terme municipal d’Arenys de Munt. tot seguint el sender local SL-C-76 i creuant el polígon del Torrent d’en Puig, arriba fins a Torrentbo i més amunt on finalitza aquest sender, el Corral d’en Forn (400m d’elevació. Tot seguit el camí ens durà a coronar els cims dels Tres Turons, començant pel turó de Vilanegra, després el turó del Mig per baixar al coll de la Ferradura i enfilar el tercer i el més alt dels tres, el Montalt (596m), per tornar a baixar cap al coll de la Ferradura.
S’inicia des d’aquí el descens novament cap a Torrentbo per pista forestal i creuant la carretera BV-5031 fins arribar a l’ermita de Santa Cecília de Torrentbo. Des d’aquest punt seguirem baixant per la riera de Torrentbo fins enllaçar amb la riera de Caldes, per ràpidament desviar-nos a l’esquerra per remuntar lleugerament i assolir així l’ermita del Remei, tot continuant en direcció Arenys de Mar per anar a trobar l’autopista C-32 i creuar-la per un pont, arribant al rial de Sa Clavella i finalment de retorn al punt d’inici, la Plaça de la Sardana d’Arenys de Mar. En total, un recorregut de 17 km aproximadament.

 

Hora

(Diumenge) 8:14 am - 2:00 pm

Lloc

Arenys de Mar

Organitzada/ Guiada per

Ricard Cases

Back to top
X