Skip to content

octubre, 2023

15octubre9:00 am2:00 pmMATINAL: DESCOBERTA PELS PUNTS D'INTERÈS DEL GR83 A L'ESPAI AGRARI DE MATARÓ

Més

Detalls de l'Activitat

 

Matinal: Descoberta pels punts d’interès del GR83 a l’espai agrari de Mataró

Matí a l’espai de les Cinc Sènies, Mata i Valldeix.

Sortida a les 9 h a la cruïlla de les Cinc Sénies amb la Riera de Sant Simó. Arribada aproximada a les 14 h al Parc de Rocafonda.

Preu: Activitat gratuïta amb reserva

Enllaç per fer la reserva:

El GR-83 o Camí del Nord neix a Mataró, al Maresme, i finalitza a Prada de Conflent, a la comarca del Conflent, i simbolitza la fugida del bàndol republicà durant la Guerra Civil Espanyola cap a l’exili, travessant en aquest cas el coll de Malrem. També permet descobrir paratges naturals de gran interès de Catalunya, com ara el Montnegre, el Montseny, les Guilleries, l’Alta Garrotxa o el massís del Canigó.

El tram del GR-83 mataroní, que s’inicia al punt zero del sender i acaba al coll de Can Xerrac, a cavall entre els termes municipals de Mataró i Sant Andreu de Llavaneres. Passarem per sis dels deu punts d’interès que trobem a l’espai agrari mataroní, i que es troben senyalitzats en el recorregut amb codis QR : Cinc Sénies, espai agrari, cruïlla del camí de Llavaneres i el Torrent del castell, Turó d’Onofre Arnau, cruïlla de camins al veïnat de Mata, Sant Miquel de Mata i Sant Martí de Mata.

Activitat en col·laboració amb el Festival Dos Terços (https://festival2tersos.cat/)

     

Hora

(Diumenge) 9:00 am - 2:00 pm

Back to top
X