Skip to content

novembre, 2022

27novembre8:00 am3:00 pmLa Marxeta, 34a edició

Més

Detalls de l'Activitat

Torna un any més La Marxeta, 34a edició.

Recorregut de 16 km amb desnivell positiu de 600m aproximadament, pel vessant marítim dels Tres Turons, amb sortida i arribada a Arenys de Mar.

Sortida a les 8:00 de la Plaça de la Sardana, Arenys de Mar.

PREUS:

  • Soci 8€
  • No soci 12€
  • Menors de 12 anys 3€
  • Al punt de sortida 15€

Inscripcions presencials de 18:30 a 20:30 a la seu de l’Agrupació (tel. 93 755 08 37) o bé per correu electrònic a info@agrupe.cat adjuntant el comprovant de la transferència tot indicant els noms, cognoms, NIF i talla de samarreta. Núm. compte ES91 2100 0287 3902 0052 5037

És important dur una tassa o got pels avituallaments líquids durant la caminada. No es lliuraran gots d’un sol ús per reduir el màxim possible els residus.

Enguany la 34a Marxeta recorre el vessant marítim del Corredor per pujar als Tres Turons des de quasi arran de mar. La ruta s’inicia al Parc de Lourdes d’Arenys de Mar (Plaça de la Sardana) i segueix la riera amunt fins assolir el terme municipal d’Arenys de Munt. tot seguint el sender local SL-C-76 i creuant el polígon del Torrent d’en Puig, arriba fins a Torrentbo i més amunt on finalitza aquest sender, el Corral d’en Forn (400m d’elevació). En aquest punt hi trobarem el primer control i avituallament, el control A (punt quilomètric 6,6). Tot seguit el camí ens durà a coronar dos dels cims dels Tres Turons, començant pel turó de Vilanegra i després el turó del Mig, per baixar al coll de la Ferradura. No és possible actualment l’ascens al més alt de tots tres, el Montalt (596m), per raons de protecció ambiental i estant la zona en estudi d’un projecte de recuperació, seguint les consignes de l’òrgan gestor del Parc del Montnegre i el Corredor.
S’inicia des d’aquí el descens novament cap a Torrentbo per pista forestal i creuant la carretera BV-5031 fins arribar a l’ermita de Santa Cecília de Torrentbo, on trobarem el segon punt de control i avituallament, el control B (punt quilomètric 12). Des d’aquest punt seguirem baixant per la riera de Torrentbo fins enllaçar amb la riera de Caldes, per ràpidament desviar-nos a l’esquerra per remuntar lleugerament i assolir així l’ermita del Remei, tot continuant en direcció Arenys de Mar per anar a trobar l’autopista C-32 i creuar-la per un pont, arribant al rial de Sa Clavella i finalment de retorn al punt d’inici, la Plaça de la Sardana d’Arenys de Mar, on hi haurà el control d’arribada i avituallament (control C). En total, un recorregut de 17 km aproximadament.
Així doncs, salut i muntanya!
El Corral d’en Forn
El recorregut de la 34a Marxeta

Hora

(Diumenge) 8:00 am - 3:00 pm

Lloc

Arenys de Mar

Organitzada/ Guiada per

Ricard Cases

Back to top
X