Skip to content

juny, 2019

06juny(juny 6)7:45 pm13(juny 13)9:00 pmIII Mostra de Cinema de Muntanya de MataróEl 6 i el 13 de juny al cinema Foment de Mataró

Més

Detalls de l'Activitat

3a MOSTRA DE CINEMA DE MUNTANYA DE MATARÓ

Les dues entitats deganes de l’excursionisme de Mataró: L’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró (AGRUPE) i la Unió Excursionista de Catalunya de Mataró, amb l’objectiu de fer difusió dels esports de muntanya i promocionar el cinema català, presenten la 3a Mostra de Cinema de Muntanya de Mataró.

La mostra constarà de dos passis al cinema Foment (Carrer Nou, 11 de Mataró), els dies 6 i 13 de juny.

PREU: es recolliran els tiquets a canvi de la donació d’algun dels següents productes, que aniran destinats a Càritas Mataró: oli, llet, llegums cuits, sucre, o una aportació monetària voluntària.

Podeu recollir les entrades, a partir de [per confirmar], a l’Agrupe (Passatge del Pou D’avall, 1) o a la UEC (Carrer Nou, 29), i també el mateix dia, 30 minuts abans de cada sessió.

Enguany i, com a novetat, s’organitzarà un concurs d’Instagram on els participants hauran de penjar fotografies relacionades amb la muntanya i etiquetar la Mostra de Cinema.

En aquest enllaç trobareu la pàgina oficial de la Mostra de Cinema i les bases del concurs d’Instagram.

LA MOSTRA DE CINEMA DE MUNTANYA DE MATARÓ

 

PROGRAMA

Dijous 6 de juny

20:00 h Presentació Mostra

20:15 h

RETURN TO MOUNT KENNEDY

Eric Becker. EUA, 2018 (80′)

GRAN PREMI 2018 i Premi BOREAL al millor guió

El 1965 Jim Whittaker, primer americà al cim de l’Everest, va escalar per primera vegada un cim remot del Yukon, més tard anomenat Mt. Kennedy en honor del president dels Estats Units. En aquella primera ascensió hi va participar Robert Kennedy, germà del president i també assassinat. Els fills dels dos protagonistes intentaran reviure l’ascensió dels pares en un documental sobre l’amistat, els drets humans, el medi ambient i l’aventura.

Dijous 13 de juny

20:00 h Presentació

-Eduard Jornet

20:10 h

AMAZIGH, 4.167

Alicia Almiñana i Eduard Jornet. Catalunya, 2017 (50′)
Productora Ralda World.

El Jamal i el Hamid són dos joves Amazighs que viuen a la vall de l’Imlil, prop del Toubkal, i participaran per primer cop a la cursa ultra trail que es celebra cada any a la zona. Apadrinats per l’Eduard Jornet els seguirem abans, durant i després de la cursa, on coneixerem els costums i tradicions del seu poble bereber, a més dels seus somnis i anhels. Viurem la cursa també de la mà d’altres protagonistes, ja siguin organitzadors, corredors, voluntaris… tot un univers al voltant d’una cursa en terreny Amazigh on el cim més alt arriba als 4.167 metres.

 

21:00 h Taula rodona

Les curses d’ultra trail amb:

-Eduard Jornet, Jessed Hernández, Pol Capell, Mario Lloret (resta de participants pendents de confirmació)

Cloenda

 

 

 

 

Hora

6 (Dijous) 7:45 pm - 13 (Dijous) 9:00 pm

Lloc

Mataró

Organitzada/ Guiada per

Agrupe - UEC Mataró

Back to top
X