Skip to content

octubre, 2024

26octubre6:00 pm8:00 pmGR© 150 (CIRCUIT DEL CADÍ). 7A ETAPA: ALP - BAGÀ (25,8 km)

Més

Detalls de l'Activitat

7a etapa GR© 150 (Circuit del Cadí): 

Alp – Bagà

25,8 km

Punt de trobada: Carrer Aristòtil , davant l’escola Marta Mata a les 6 del matí.

LOGISTICA: Cotxes particulars fins al punt de sortida de la ruta, despeses a compartir. Conductors no paguen.

Dificultat tècnica: Fàcil   Dificultat física: Moderat

Desnivell Pujada:

Durada de l’etapa:  6-7 h                    Inici Etapa:                   Final Etapa:

 

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 6€; No socis federats 6€; No socis no federats 12€. Inscripcions al local de l’entitat, per correu electrònic  a info@agrupe.cat, o bé per telèfon, al 937 550 837.

Responsables: Joaquim Alabarce/ Toni Martín

 

Introducció:

El GR© 150 és l’eix per recórrer a peu les serres del Cadí i el Moixeró, una de les referències per a l’excursionisme català.

Homologat l’any 1996, aquest sender envolta el massís i transita durant part dels seus 157 quilòmetres de recorregut per l’interior del Parc Natural del Cadí-Moixeró. Durant set etapes, es travessen boscos i planes amb les parets de la Serra del Cadí sempre presents. A més, també es passa pels peus del Pedraforca.Els atractius en l’àmbit arquitectònic, sobretot de romànic, tampoc no manquen en poblacions com Bagà, Bellver de Cerdanya, Gósol o Tuixén, i en nombroses ermites i esglésies disseminades al llarg del recorregut. Cal destacar la ciutat episcopal de la Seu d’Urgell, amb una interessant catedral gòtica.

Com a punts d’interés del GR© son: Parc Natural del Cadí-Moixeró, Tuixén i la vall de la Vansa, Alàs, Santuari del Boscal, Ansovell, ermita de la Mare de Déu de Bastanist

7a etapa:

Alp – Bagà

 

 

Hora

(Dissabte) 6:00 pm - 8:00 pm

Organitzada/ Guiada per

Joaquim Alabarce i Toni Martí

Back to top
X