Skip to content

maig, 2019

04maig(maig 4)8:00 am05(maig 5)8:00 pmFes Natura amb els Científics: vegetació a les zones àrides (els Monegros)Sortida de dos dies pels Monegros

Més

Detalls de l'Activitat

4 i 5 de maig. Vegetació de zones àrides: “Els Monegros”
Visitarem diferents ambients al llarg dels dos dies i, si no hi ha canvis de darrera hora, comptarem amb el guiatge del naturalista Romà Rigol i Muixart, bon coneixedor de la zona.
Sortida: 7.30 h. Clos Arqueològic de Torre Llauder
Allotjament a concretar, depenent del número de participants. Estarà al voltant dels 30 €.
L’ activitat acabarà diumenge al migdia.
Necessitaríem concretar la vostra assistència el més aviat possible, preferiblement abans del proper dimecres dia 17 per a poder fer la reserva.
Moltes gràcies!
Grup de Natura de l’Agrupe

Desplaçament en cotxes particulars. Preu: socis gratuït; no socis 3€; Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37.

Els Monegros, gran planúria continental i àrida, presenta un gran repte per als éssers vius que s’han adaptat a viure-hi. Manca d’aigua, sòls calcaris, margosos o guixencs, insolació extrema, salinització progressiva del terra, són factors limitants; malgrat això hi ha prosperat una gran biodiversitat amb més de mil espècies. En l’exploració als Monegros  podrem observar vegetació específica de zones tancades endorreiques i salades, també d’ambients erms, o de serrats guixencs, sense deixar de banda la fauna que ens aparegui. Tot el que doni un bon cap de setmana, en una època en què es pot donar un màxim de floració, si l’escassa pluja de la zona ajuda.

Sortida de dos dies.

 

Hora

4 (Dissabte) 8:00 am - 5 (Diumenge) 8:00 pm

Lloc

Comarca dels Monegres (Aragó)

Organitzada/ Guiada per

Manuela Martín

Back to top
X