Skip to content

maig, 2019

23maig8:00 pm23juny9:00 pmExposició: Gravats de format petit, d'Eduard Huertos.Gravats d'Eduard Huertos, a partir del 23 de maig

Més

Detalls de l'Activitat

Eduard Huertos Barot (La Garriga, Vallès Oriental. 1941) estudià dibuix i pintura amb Santiago Estrany a l’Escola d’Arts i Oficis de Mataró, de la que esdevé professor. S’interessa pel Gravat a partir del mestratge d’en Jordi Rosés i de la Claudia Lloret. Participa en exposicions individuals i col·lectives a casa nostra i en diversos països del nostre entorn. Actualment investiga l’expressionisme abstracte aplicant tècniques de gravat.

“Presento en aquesta mostra, gravats de format petit (10 x 10 cm.) bastants dels quals han participat en el Certamen Internacional Mini-Print de Cadaqués. Condicionat per les mides, el gravador ha de buscar sintetitzar els temes i també combinar les tècniques de forma que, al llarg dels anys, l’obra presentada tingui un variat recorregut.

Veure-les totes juntes té per a mi un al·licient després de deu anys de participació!”

-Eduard Huertos

L’inauguració serà el dijous 23 de maig a les 20 hores, i durarà fins el dia 23 de juny. Es podrà venir a veure en horari d’obertura (de dilluns a divendres de 19h a 21h). Els gravats es podran comprar al preu de 40€, i s’hauran de venir a buscar en acabada l’exposició.

 

Hora

Maig 23 (Dijous) 8:00 pm - Juny 23 (Diumenge) 9:00 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X