Skip to content

novembre, 2022

23novembre7:30 pm8:30 pmCONFERÈNCIA: L’Agrupació Cientifico-Excursionista de Mataró, 125 anys fent ciutatA càrrec de Pere Tió

Més

Detalls de l'Activitat

Conferència: «L’Agrupació Cientifico-Excursionista de Mataró, 125 anys fent ciutat».

A càrrec de: Pere Tió, soci de l’Agrupació.

Lloc: Local social de l’Agrupació, el passatge del Pou d’Avall, 1, tocant a la baixada de les Escaletes.

Dia i hora: Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 7:30 del vespre.

L’any que ve, el 2023, commemorarem el 125è aniversari de la fundació de la nostra entitat, l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, que va néixer amb el nom d’Associació Excursionista de Mataró.

L’excursionisme català, que s’inicià en plena Renaixença de Catalunya, té la particularitat que no s’ha limitat a la pràctica de l’esport sinó que, a més, s’ha dedicat a conèixer i difondre el territori del país, la seva història, els seus monuments i els seus costums. L’Agrupació ha tingut aquestes finalitats des del primer moment i, a més, ha participat en la creació d’entitats i col·lectius que avui dinamitzen la vida cultural i cívica de la ciutat de Mataró, una cosa que els mateixos interessats obliden.

El nostre soci Pere Tió ens ho il·lustrarà amb una conferència el proper dimecres dia 23 de novembre, a les 7:30 del vespre, al local de l’Agrupació, al passatge del Pou d’Avall, 1, tocant a la baixada de les Escaletes.

Hora

(Dimecres) 7:30 pm - 8:30 pm

Back to top
X