Skip to content

octubre, 2023

19octubre7:30 pm9:00 pmCONFERÈNCIA "EXPLORACIONS DE LA SECCIÓ D'ESPELEOLOGIA DE L'AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ AL SISTEMA DEL ALTO DEL TEJUELO, ARREDONDO (CANTÀBRIA)"A càrrec de Jordi Pérez i Serrat

Més

Detalls de l'Activitat

Conferència

“Exploracions de la Secció d’Espeleologia de l’Agrupació Científico-Excursionsita de Mataró al sistema del Alto del Tejuelo, Arredondo (Cantàbria)”

Dijous dia 19 d’octubre a les 19:30 h a la sala d’actes del local de l’entitat.

Es tracta d’una conferència divulgativa sobre les exploracions espeleològiques que porta a terme la secció d’espeleologia de l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró “Agrupe” al Sistema del Alto del Tejuelo, Arredondo (Cantàbria).

La conferència serà a càrrec de Jordi Pérez i Serrat, coordinador d’exploracions de la secció d’espeleologia de l’Agrupe.

El ponent, Jordi Pérez i Serrat, és un espeleòleg, especialitzat en topografia. Des de l’any 1992, com a membre de la secció d’espeleologia de l’Agrupe, està portant a terme exploracions al sistema del Alto del Tejuelo (Cantàbria), de les quals n’és el coordinador, a més a més, de responsable de la secció d’espeleologia de l’Agrupe durant diversos anys.

És iniciador esportiu voluntari en espeleologia (CIATE), dirigint en diverses ocasions els cursos socials d’iniciació a l’espeleologia de l’Agrupe, així com també ha publicat diversos articles en revistes especialitzades d’espeleologia.

Hora

(Dijous) 7:30 pm - 9:00 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Back to top
X