Skip to content

setembre, 2022

25setembre6:45 am6:00 pmCol·lectiva: de Llançà al Puig d'Esquers

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta col·lectiva pel vessant marítim de la serra de l’Albera amb ascensió al Puig d’Esquers (100 cims). Ruta llarga i possiblement encara amb molta calor, al setembre. Recomanat estar acostumat a caminar, dur roba adequada i protecció solar, així com un mínim de 2 l d’aigua (no hi ha fonts). També l’esmorzar i el dinar, que menjarem tot fent parades pel camí.

Sortida: a les 6:45 a la Plaça de les Tereses de Mataró.

Ruta circular d’aproximadament 18km amb 800 m de desnivell acumulat (orientatiu).

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 3€; No socis no federats 8€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Responsable: Ricard Cases

Ruta circular pel límit del massís de l’Albera a tocar de mar. Sortirem del port de Llançà (plaça de Carles Sabater) per endinsar-nos a la muntanya tot remuntant fins a assolir primer el Puig Tifell (404m) i el Puig d’Esquers (606m) (100 cims). Pel camí trobarem tres dòlmens d’uns 4.000 anys, el del Puig Tifell, el del Coll del Llop i el de Puig d’Esquers I. Baixant pel vessant nord, ja en terme municipal de Colera, visitarem l’ermita romànica de Sant Miquel de Colera (s. XII) i, tornant a davallar fins a nivell del mar farem un fragment del GR-92 tot passant per la platja de Garbet i, opcionalment, el paratge natural del Cap Ras, fins a retornar als cotxes.

 

Deixem la costa per endinsar-nos a la muntanya.
Tram final de l’ascensió al Puig d’Esquers, a l’esquerra.
Dolmen de Puig d’Esquers I.
L’escarpada costa, amb el Cap Ras al fons.

 

 

Hora

(Diumenge) 6:45 am - 6:00 pm

Organitzada/ Guiada per

Ricard Cases

Back to top
X