Skip to content

abril, 2024

11abril8:00 pm9:30 pmCINEFÒRUM: 21 MOTIUS PER CAMINAR

Més

Detalls de l'Activitat

CINEFÒRUM: Projecció del documental “21 motius per caminar” i xerrada amb l’Àlex suàrez responsable del projecte.

21 motius per caminar és una iniciativa que va començar sol l’Àlex Suàrez i que a hores d’ara ja és de molta gent. Com tot el que ell ha fet a la vida, no podia crear un projecte sense una presència activa de totes les lluites per la llibertat, tots els motius per construir una societat, un país i un món millor. Amb el dret de viure en pau (títol de la cançó del gran Victor Jara) com a fil conductor, va engegar amb el meu gos (el Saüc), una ruta que va recorrer el sud del Pirineu català -el GR11-, des del Cap de Creus fins a Benás. Una experiència única que feia molts anys que la tenia al cap. Un viatge en què li era impossible saber que descobriria durant el camí. Que faria amb el que trobés o que li farien aquests descobriments. Un viatge on diverses persones i col·lectius explicaran els seus motius per caminar.

La iniciativa i el documental de Pedro Valero i Àlex Suàrez, compten amb la participació de diversos col·lectius i entitats i amb la implicació de persones com Jordi Cuixart, Open Arms, Cesk Freixas, Muntanya Viva, Col·lectiu LGTBIQ del Pallars, Quim Masferrer, Francesc Font, Carla Vall, l’entitat Correm per la Terra o el projecte Coopera Relleu Agrari i el Sindicat de Llogateres del Penedès.

21 motius per caminar té un triple objectiu: 

  1. Mostrar el meravellós paisatge dels Pirineus per conscienciar a la gent que s’ha de conservar.
  2. Explicar 21 motius, 21 causes que ens faran reflexionar durant el recorregut que va fer.
  3. Vendre el màxim de samarretes per poder salvar vides al mediterrani.

La projecció es realitzarà el dijous 11 d’abril a la sala d’actes de l’Agrupació a les 20:00 de la tarda. En finalitzar la projecció hi haurà una xerrada amb el responsable del projecte, l’Àlex Suàrez per conèixer més detalls del projecte, el seu origen, l’estat actual i que s’ha obtingut fins ara, entre d’altres inquietuds.

Hora

(Dijous) 8:00 pm - 9:30 pm

Lloc

AGRUPACIÓ CIENTÍFICO-EXCURSIONISTA DE MATARÓ

Passatge del Pou d’Avall, 1

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X