Skip to content

octubre, 2024

19octubre5:00 am11:30 pm30a LA MARXASSA: Montseny - Mataró (63 km)10a Sant Celoni - Mataró (36 km)

Més

Detalls de l'Activitat

“La Marxassa” (65 km) i la “Sant Celoni-Mataró” (36 km).
INSCRIPCIONS 30ª LA MARXASSA (LES INSCRIPCIONS S’OBRIRAN AL SETEMBRE 2024)
 
La Marxassa fou creada el 1994 i organitzada per l’Agrupació Científico-Excursionista de Mataró, s’ha convertit en una de les marxes clàssiques del Circuit Català de Caminades de Resistència.

– La Marxassa, és una caminada no competitiva oberta a tothom i que té per objectiu, fomentar el coneixement i el gaudi de l’entorn natural mitjançant l’esforç, la germanor i la solidaritat personal entre els participants.

– A més, pel seu recorregut d’uns 65 quilòmetres i un desnivell acumulat de 4.032 metres (+1.885 – 2.555), és una caminada inclosa en el calendari de oficial de la FEEC i que és reconeguda per al Circuit Català de Caminades de Resistència 2024.

– El recorregut va des de Sant Martí del Montseny fins a Mataró, passant per Fontmartina, Sant Celoni, Sant Martí del Montnegre, Vallgorguina, Sant Martí de Mata i Mataró.

– Una caminada que ens permet fer un viatge des del cor del Montseny fins a la costa del Maresme, des de la muntanya fins al mar, tot passant pels parcs naturals del Montseny i del Montnegre-Corredor, i finalitzant a l’emblemàtica ermita de Sant Simó de Mataró, la capital del Maresme.

– La sortida de Mataró serà en autocar a les 5:30 del matí a l’Ermita de Sant Simó i a les 7:00 del matí a Sant Martí del Montseny, inici de la caminada.

– L’horari màxim d’arribada serà a 2/4 de dotze de la nit (les 23:30), del mateix dia, a l’Ermita de Sant Simó.

Podeu consultar el reglament de la prova, en aquest enllaç: https://agrupe.cat/marxassa/

Important: cal que cada participant es porti un got de casa, ja que en els avituallaments no hi haurà gots, per qüestions de sostenibilitat i excés de residus de plàstic.

INSCRIPCIONS A LA 10ª “Sant Celoni-Mataró” (36 km). (LES INSCRIPCIONS S’OBRIRAN AL SETEMBRE 2024)
 

Com ja es habitual els darrers anys, us oferim la possibilitat de fer un recorregut més curt, per tots aquells que “La Marxassa” els queda massa gran.

Sense haver de matinar tant, sortirem de l’ermita de Sant Simó en autocar a les 8:30 direcció Sant Celoni.

A les 9:15-30 es donarà la sortida des del parc de bombers de Sant Celoni i sense presses, gaudirem d’un recorregut de 36,200 KM., pel Montnegre i el Corredor amb un desnivell acumulat de 2.165 m. (+1.058 -1.165). Els horaris de tancament dels controls serà el mateix de “La Marxassa”, és a dir, que disposareu de 14 hores per completar el recorregut. Aquesta caminada està adreçada a aquelles persones que fan caminades populars (15-25 Km.) i que es volen iniciar en les caminades de resistència (+ 45 Km.) oferint un recorregut intermedi.

Per això volem remarcar que es tracta d’una caminada i no una cursa i que els horaris de pas estan calculats per a una velocitat màxima de 7,5 Km/h, per tant intenteu no arribar als controls abans dels horaris previstos. Excepte els apartats que fan referència a la classificació del CCCR, la resta del reglament es aplicable a aquest recorregut.

HORARIS I ENTREGA DE DORSALS: Caldrà ser a les 8.00 h del matí al punt de sortida. Els dorsals s’entregaran a cada participant en el moment de pujar a l’autobús, al punt d’inici a Sant Simó (Mataró), a les 8:30 del matí. Cal acreditar-se amb el DNI.

Important: cal que cada participant es porti un got de casa, ja que en els avituallaments no hi haurà gots, per qüestions de sostenibilitat i excés de residus de plàstic.

 

Es faran devolucions fins els dia 7 d’octubre, en el cas dels no federats se’ls restarà 1,5€ en concepte de gestió.

Més informació a: https://agrupe.cat/marxassa/

Hora

(Dissabte) 5:00 am - 11:30 pm

Lloc

Mataró

Organitzada/ Guiada per

Agrupe

Back to top
X