Sortides de Natura

Fes Natura amb els Científics

Aquest és un cicle anual d’activitats per difondre el patrimoni natural, que venim organitzant des de l’any 2012. Ens dediquem majorment a conèixer la flora, i en menor grau la fauna, visitant indrets dels massisos litorals i prelitorals, planes interiors, o les serralades del Prepirineu i dels Pirineus.

Les sortides es programen pels dissabtes i tenen un caràcter de divulgació fàcilment assequible.

Per la durada, algunes són matinals, d’altres requereixen de tot el dia i alguna la programem de dos dies.

Quant a la dificultat, podem dir que no es tracta d’anar a fer caminades, siguin llargues o curtes, sinó que les nostres sortides consisteixen en un passeig per la botànica i el paisatge de la regió, prenent-nos temps per identificar plantes o animals i fer-ne fotografies.

Tronades científico-naturalistes

Una altra aportació a la difusió dels estudis naturalistes, són les conferències científiques dels primers dimecres de mes, entre octubre i juny,  sota aquest títol organitza la Delegació de la Serralada Litoral Central de la ICHN, en col·laboració l’Agrupació. Les conferències es fan al nostre local social.

L’equip de la secció de Natura:

Marta Duran

Lluís Filbà

Manuela Martin

Josep M. Parera

 

A continuació presentem el programa del cicle Fes natura amb els Científics per a l’any 2019. Un calendari que va des del mes de febrer fins a setembre.

Preu per sortida: socis gratuït; no socis 3€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37.

Propera Sortida de natura

X
Cap Activitat

Properes Activitats

X