Skip to content

juny, 2023

18juny7:00 am4:00 pmCOL·LECTIVA: Ruta per l'Alt Daró (Baix Empordà)Ruta circular pel Baix Empordà

Més

Detalls de l'Activitat

COL·LECTIVA: Ruta per l’Alt Daró (Baix Empordà)

Caminada des de la bonica població de la Bisbal d’Empordà, visitant bonics indrets, entre els que destaquem, els Clots de Sant Julià i Peratallada, amb el següent recorregut:
Sortida la Bisbal d’Empordà – camí del Pi – Vullpellac (Forallac) – GR-92.1 – els Clots de Sant Julià amb el trono de la reina – les Serres – forn de calç – Peratallada – església de Sant Esteve de Peratallada – camps de can Torró – menhir de Canapost – Canapost – mas Vidal – ermita de Sant Martí de Llaneres – castell de l’Empordà i església del Remei – font Verda – mas Bertran – camí al costat del riu Daró – arribada a la Bisbal d’Empordà.

Hora i punt de sortida: 7 h del matí, plaça de les Tereses (Mataró).

Distància: 18,19 km

Desnivell: 166 m

Responsable: Víctor Ligos

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 6€; No socis no federats 11€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 4:00 pm

Back to top
X