Skip to content

juliol, 2023

16juliol7:00 am6:00 pmCOL·LECTIVA: Ruta dels ibers al Pirineu oriental (Bolvir de Cerdanya)Visita guiada al jaciment ibèric de Bolvir de Cerdanya.

Més

Detalls de l'Activitat

COL·LECTIVA: Ruta dels ibers al Pirineu oriental (Bolvir, Cerdanya)

Properament, més informació.

Hora i punt de sortida: 7 h del matí, plaça de les Tereses (Mataró).

Responsable: Marta Portillo i Pascal Alliot.

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 6€; No socis no federats 11€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Ruta

Visita guiada al Castellot de Bolvir pel Professor de la UAB Oriol Olesti (confirmada 16 juliol, coincidint amb la campanya d’excavacions de la UAB al jaciment). Visita a l’Espai Ceretània, centre de difusió del patrimoni arqueològic del Castellot i el territori dels ceretans. Pujada al jaciment de Serrat del Castellar (Fontanals), excavat en els darrers anys pel mateix equip d’arqueòlegs. Sembla que fou abandonat al segle I aC, coincidint també amb l’abandonament del Castellot de Bolvir i amb la fundació de la nova ciutat de Iulia Lybica (Llívia), capital administrativa en època romana.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 6:00 pm

Back to top
X