Skip to content

setembre, 2020

27setembre7:00 am8:00 pmCOL·LECTIVA: L'Empordà del baix Ter

Més

Detalls de l'Activitat

La descripció de la col·lectiva:

La sortida d’aquesta col·lectiva transcorre per la zona baixa del Ter. Camí sense cap mena de dificultat  El punt més alt està a 90 metres. Ruta circular, sortim de Verges  tot travessant el pont del Ter per anar fins a Foixà, des d’aquí tindrem una magnífica visual sobre la Gola del Ter, Montgrí, Illes Medes. Seguim un camí molt agradable fins a trobar el Pla de Sant Romanç. Visitarem el jaciment de Sant Romanç de Sidillà, població medieval que va ser abandonada el segle XIII-XIV pels seus habitants ja que les sorres transportades pel Ter l’anaven colgant. Recents excavacions arqueològiques han deixat al descobert l’església de Sant Romanç, església preromànica s. VII-IX i restes del poblat. Travessem altre cop el Ter per la Presa de Colomers, visitarem la part antiga del poble de Colomers. Tot passant entre blatdemorars i pomeres arribarem al Molí de Jafre on trobarem el Rec del Molí. Aquest rec el passarem alguna vegada fins a entrar a Verges. Com a curiositat, el Rec del Molí que neix a la resclosa de Colomers no desguassa altre cop  al Ter sinó que ho fa a la Platja del Rec del Molí de L’Escala.

Hora i lloc de trobada: 7 del matí a la plaça de les Tereses de Mataró

Cal dur esmorzar, dinar i aigua.

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; socis no federats 5 €; No socis federats 6 €; No socis no federats 11 €. Despeses de desplaçament a compartir. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 8:00 pm

Lloc

Comarca del Baix Empordà

Organitzada/ Guiada per

Víctor Ligos

Back to top
X