Skip to content

abril, 2023

30abril7:00 am4:00 pmCOL·LECTIVA: Darnius (Alt Empordà)Ruta circular per l'Alt Empordà

Més

Detalls de l'Activitat

COL·LECTIVA A DARNIUS (Alt Empordà)

Recorregut circular:

Dolmen de Mas Caneres, Sant Esteve del Llop, Serrat Sentinella, Roques de l’Àliga i Mirador de la Tortuga

Distància: 11 km

Desnivell +: 390 m

Matinal de 4’15h de recorregut amb aturades incloses.

Temps en carretera 1’30h

Hora i punt de sortida: 7 h del matí, plaça de les Tereses (Mataró).

Portar aigua, esmorzar i dinar. Bon calçat, encara que el terreny no és dificultós, pals si ús, roba en capes i adequada al temps que faci.

Responsable: Elisabet Andiñach 

INSCRIPCIONS

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 6€; No socis no federats 11€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Ruta

Sortim del pàrking de Darnius, on deixarem els cotxes. Deixem enrere el poble pel camí que passa per davant del Mas de les Planes, ben marcat. Remuntem la petita vall, passem per algún corriol i una pista ample on veurem el Dolmen del Mas de Puig Caneres on podrem esmorzar. Creuem la pista, prenem un corriol i creuem la carretera de Maçanet a Darnius, agafem pista direcció Tapis i arribem al mas i l’ermita romànica ( àbsis del S. X-XI) de Sant Esteve de Llop i amb modificacions posteriors, portal adovellat de mig punt i campanar de cadireta. Desfem el camí fins a la senyalització de Tapis i continuem un camí de pujada direcció el Puig de la Torre, trobarem unes roques de formes curioses on ens podem enfilar. Ara ja baixant, el Mirador del Serrat del Sentinella, en forma d’espiral. Seguim cap a les Roques de l’Àliga amb vistes espectaculars al pantà de Boadella, seguidament arribem al Miirador de la Tortuga i ja de tornada cap els cotxes.

Hora

(Diumenge) 7:00 am - 4:00 pm

Back to top
X