Skip to content

febrer, 2019

24febrer8:00 am6:00 pmCOL·LECTIVA: Coves d'Anes (Prullans)Cerdanya

Més

Detalls de l'Activitat

Sortida col·lectiva per explorar la cova d’Anes, que transcorre entre Prullans i Bellver de Cerdanya.

Hora i lloc de sortida: a les 8:00 a la plaça de les Tereses de Mataró. El trajecte Mataró-Prullans és de 2:30 hores aproximadament.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5 €; No socis federats 6 €; No socis no federats 11 €. Sortida en cotxes particulars; Despeses de desplaçament a compartir. Inscripcions a la nostra seu o per transferència bancària. Més informació al nostre web o al telèfon 93 755 08 37.

Començarem aquesta caminada a l’entrada del poble de Prullans on hi trobareu un bon aparcament habilitat per una 20ª de vehicles.

Travessem part del poble tot pujant per un carrer sense sortida i que va a morir a l’entrada d’una magnífica caseta. Abans d’entrar-hi, gir a mà esquerra. El primer pal vertical ens indica la direcció a seguir (Cova d’Anes). Recordeu-vos de portar frontal per accedir a la Cova d’Anes. S’hi pot avançar molts metres sense necessitat d’anar amb el cap cot, ideal per a nosaltres que som simples
excursionistes tafaners.

La cova d’Anes a Bellver de Cerdanya és una cavitat d’uns 335 metres sense gairebé desnivell. És visitable i no es necessita cap requeriment especial per entrar-hi ni recorre-la. Això fa que sigui un atractiu especial per anar-hi amb nens. Cal, però, no oblidar-se de dur una llanterna i si teniu casc, molt millor (encara que no és obligatori). En baixar, hi ha la possibilitat de fer una via ferrada K0.

 

 

 

Hora

(Diumenge) 8:00 am - 6:00 pm

Lloc

Comarca de la Cerdanya

Organitzada/ Guiada per

Joaquim Alabarce

Back to top
X