Skip to content

febrer, 2020

16febrer8:00 am8:00 pmCOL·LECTIVA: Cinc Cims (Corbera de Llobregat)

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta d’uns 22 km i 800 m de desnivell acumulat, que ressegueix la cursa dels Cinc Cims al voltant de Corbera de Llobregat.

Els cims que s’assoleixen són: Creu de l’Aragall 545m, Roca Foradada 582m, El Forrellac 628m, Puig d’Agulles 652m i Puig Montmany 494m.

La col·lectiva que es proposa no pretén ni fer tot el recorregut sencer, ni tot el desnivell positiu marcat, ni tan sols fer-la en un temps similar, ni en el sentit habitual, el que sí que aconseguirem és fer tots els cims i gaudir de tota la panoràmica que s’albira al llarg de tot el recorregut. Caminarem dins de la comarca del Baix Llobregat carenant un bon tram amb l’Alt Penedès, amb vistes espectaculars sobre el Penedès, el Garraf, el Vallès i més enllà, destacant el massís de l’Ordal i Montserrat. Esmorzarem al costat del monestir romànic de Sant Ponç del segle XI i dinarem a la Creu de l’Aregall, al davant mateix de Montserrat.

Preus: socis federats gratuït; socis no federats 5 €; No socis federats 6 €; No socis no federats 11 €. Despeses de desplaçament a compartir. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37.

Hora i punt de trobada: A les 8 del matí a la Plaça de les Tereses de Mataró

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Hora

(Diumenge) 8:00 am - 8:00 pm

Lloc

Corbera de Llobregat

Organitzada/ Guiada per

Manuela Martín

Back to top
X