Skip to content

febrer, 2023

18febrer6:00 am8:00 pmMÉS AMUNT DELS 2MIL: Puig de la Coma d'Or (2.826 m)100 cims situat al Massís del Carlit

Més

Detalls de l'Activitat

Ruta: Circular

100 cims de la FEEC situat al Massís del Carlit.

La sortida té una distància d’uns 15 km i casi 1000 m de desnivell positiu.

Hora i lloc de trobada: 6 h del matí al Clos Arqueològic de Torre Llauder (Mataró).

Material que cal dur: grampons, un piolet, polaines, guants, barret, ulleres sol (opcional) mitjons de recanvi, roba adequada per baixes temperatures, bastons, raquetes.

Desplaçaments: en cotxes particulars, benzina a compartir.

ANTENCIÓ: l’últim dijous abans la sortida, el responsable de la sortida informarà del material que cal dur, segons condicions de la neu i la meteorologia.

IMPORTANT: En les sortides hivernals cal tenir una bona condició física.

Preu: socis federats gratuït; socis no federats 5€; No socis federats 8€; No socis no federats 13€. Inscripcions a la nostra seu o bé al telèfon 93 755 08 37. Despeses d’allotjament i desplaçament no incloses.

Responsable: Robert Villà

El Puig del Coma d’Or es un cim de molta entitat, però també es de fàcil accés, de poca dificultat tècnica i on, amb els seus 2826 metres, és gaudeix d’un magnific panorama de 360º des del seu cim.
Situat dins de França, al Departament dels Pirineus Orientals, l’accés més factible que té aquest cim, és sortir del Coll de Puymorens i pujar per la Coma d’en Garcia fins a la Portella del mateix nom, un cop allà, es passa per la Portella del Cortal Rossó i fent una diagonal per la cara nord del Cap de la Llosada, anar a sortir a un petit collet, poc abans del cim.
La sortida té una distància d’uns 15 km i casi 1000 m de desnivell positiu.
Tot i que no té cap dificultat tècnica, fer-la amb neu fa que haguem de tenir una bona forma física i estar acostumats a fer rutes ivernals amb neu per no entorpir el ritme del grup.

 

Hora

(Dissabte) 6:00 am - 8:00 pm

Back to top
X