Skip to content

octubre, 2023

01octubre8:00 am2:00 pmMatinal: ruta de les set fonts de la Cornisa

Més

Detalls de l'Activitat

Matinal: ruta de les set fonts de la Cornisa.

El recorregut ens portarà per algunes fonts ben conegudes com la dels Avellaners  propietat de can Xerrac i envoltada d´avellaners i plataners i de la que ja es parlava a l´any 57, de La Moreneta de l´any 56, d´En Homs del 53 o la de La Cornisa del 67 i d´altres no tant fressades com la del Pardalet, la d’en Gaig envoltada de bambús o la dels Eucaliptus amb la seva mina ben amagada en el fons del bosc.
Aquestes fonts situades gairabé totes a la banda d´obaga de Can Bruguera de tant en tant prenen força i retornen a la vida. La que més s´esforça es la d´en Homs i les més gandules son la de La Moreneta i la d´en Gaig.
Començarem en direcció a Llavaneres, però ben aviat l´itinerari circular d´uns 10 kms serà en direcció oposada, passant pel turó d’enTurau de 434 mts, per tant, més alt que Burriac. Es el més alt i desconegut dels turons de Mataró.
La sortida i arribada es el mateix lloc i ens hi podrem estar a la ratlla de les 4 hores.
Lloc i hora de sortida: davant el camp de futbol del restaurant Can Bruguera a les 8 del matí.
Les condicions metereològiques no seran, en principi, condicionants per a la sortida.

Per participar en aquestes sortides, cal estar en possessió de la llicència federativa corresponent, o bé, disposar d’una assegurança temporal. En aquest últim cas, l’entitat s’encarrega de tramitar-la.

Preus: socis federats gratuït; Socis no federats 5€; No socis federats 3€; No socis no federats 8€. Inscripcions a la nostra seu, al correu info@agrupe.cat, o bé al telèfon 93 755 08 37

Responsable: Marcel Puig

Hora

(Diumenge) 8:00 am - 2:00 pm

Lloc

Mataró

Organitzada/ Guiada per

Marcel Puig

Back to top
X